Donald Trump News Trivia You Didn’t Know 2019-2020

Donald Trump News 2019-2020: These Important Things You Didn’t Know About Donald Trump:

Donald Trump newsIn the present time, most of the peoples already know about Donald Trump. So, in the below section we are trying to provides quickly a huge number of trivia questions which is based on the life of Donald Trump. If you think you have enough information and completely know how is Donald Trump, that time you can try to solve these below questions and give the correct answers. However, we are also trying to provide correct answers to every trivia questions which are based on Donald Trump life. If you want to learn more about Donald Trump then you need to read the whole web article including all the Donald Trump news section and Donald Trump trivia questions answers. In the below section we are also trying to mention lots of Important Things You Didn’t Know About Donald Trump, so here we are suggested to everyone just carefully read it and learn about the Donald Trump.

Simple News Questions on Donald Trump Life ( Donald Trump News Trivia Questions):

Q. 1. Who is Donald Trump?
Ans: 45th President of the United States

Q. 2. In Which year Donald Trump Assumed office as 45th President of the United States?
Ans: January 20, 2017

Q. 3. What is the date of birth of Donald Trump?
Ans: June 14, 1946

Q. 4. Donald Trump belongs to which political party of the United State?
Ans: Republican Party

Q. 5. What is the full name of Donald Trump
Ans: Donald John Trump

Q. 6. Who were the Parents of Donald John Trump?
Ans: Fred Trump (Father) and Mary Anne MacLeod (Mother)

Q. 10. What is the Education Qualification of Donald John Trump?
Ans: BS in Econ. (The Wharton School)

Q. 11. Who are the Children of Donald John Trump?
Ans: Donald Jr., Ivanka Eric, Tiffany Barron

Top 10 News Trivia Questions on Donald Trump (Donald Trump News Quiz):

Q. 1. What is the Occupation of Donald John Trump?
Ans: Politician, Businessman, Real estate developer

Q. 2. Where is the birthplace of Donald Trump?
Ans: Jamaica Hospital Medical Center, New York, United States

Q. 3. What month is Donald Trump born in?
Ans: June

Q. 4. What year is Donald Trump born in?
Ans: 1946

Q. 5. What is President Trump’s birth date?
Ans: 14 June

Q. 6. What is the Occupation of Donald Trump before entering in the politics?
Ans: Businessman and Television Personality

Q. 7. Donald Trump was born in which city?
Ans: New York City

Q. 8. Who is the Owner of the Trump Organization?
Ans: Donald John Trump

Q. 9. Which religion does Donald Trump come from?
Ans: Presbyterian

Q. 10. Donald Trump elected president in a surprise victory over which political party?
Ans: Democratic Party

Q. 11. Who ran for president against Donald Trump?
Ans: Hillary Clinton

Q. 12. Which is the Home state of Donald Trump?
Ans: New York

Q. 13. Donald Trump is a 45th President of the United States, it is true?
Ans: Yes, it is True

Q. 14. Where is the official Residence of Donald Trump?
Ans: White House (official)

Q. 15. Where is the personal Residence of Donald Trump?
Ans: Trump Tower (personal)

Donald Trump News Questions and Answers:

Q. Where is the Trump International Hotel and Tower?
Ans: Chicago

For More Details about Donald Trump:

Donald Trump presidential campaign,

Donald Trump presidential campaign 2000

Donald Trump presidential campaign 2016

2016 presidential election of Donald Trump

Donald Trump campaign manager 2016

how did Donald Trump win the election

when did Donald Trump become the president

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *