FIFA Women’s World Cup Trivia Quiz Questions and Answers

FIFA Women’s World Cup Trivia Quiz Questions and Answers:

FIFA world cup is an international football championship where various senior women football national team compete against one another and always try to win this world championship. FIFA world cup championship is one of the most popular championships and every national team always waiting for participating in this championship. However, in the present time FIFA Women’s World Cup may not have the same popularity comparison to the men’s FIFA world cup but hopefully, in the future, it will reach the same popularity. Now, in this section we are trying to check your basic Knowledge on FIFA Women’s World Cup Trivia and how much do you know about FIFA Women’s World Cup? So, carefully take these following FIFA Women’s World Cup Trivia Quiz (FIFA Women’s World Cup Trivia Questions and Answers). FIFA Women’s World Cup Current Event Trivia Quiz questions answers are very helpful for increasing your knowledge on Sports, especially FIFA Women’s World Cup Trivia. If you have any doubt regarding the FIFA Women’s World Cup Trivia Quiz Questions and Answers then you can also write to us and we will solve your query.

The Women’s World Cup Ultimate Quiz (Trivia Quiz from Women’s World Cup Football Current Events 2019):

Q. 1. How many goals did Jodie Taylor score when she won the Euro 2017 golden boot?
a) 8 goals
b) 5 goals
c) 2 goals
d) 4 goals
Ans: 5 goals

Q. 2. How many teams qualify for FIFA Women’s World Cup2019?
a) 24 teams
b) 18 teams
c) 14 teams
d) 22 teams
Ans: 24 teams

Q. 3. Which country host the FIFA Women’s World Cup 2019?
a) England
b) Italy
c) France
d) Japan
Ans: France

Q. 4. What is the total time period for completion of FIFA Women’s World Cup in 2019?
a) 7 June and 7 July 2019
b) 7 May and 5 July 2019
c) 1 July and 7 July 2019
d) 10 June and 20 July 2019
Ans: 7 June and 7 July 2019

Q. 5. How many teams are there in each group?
a) 8 Teams
b) 4 Teams
c) 5 Teams
d) 3 Teams
Ans: 4 Teams

2019 FIFA Women’s World Cup Teams Quiz Questions Answers:

Q. 1. What is the name of Group A teams in FIFA Women’s World Cup 2019?
Ans: France, Norway, Nigeria, Korea Republic

Q. 2. What is the name of Group B teams in FIFA Women’s World Cup 2019?
Ans: Germany, Spain, China PR, South Africa

Q. 3. What is the name of Group C teams in FIFA Women’s World Cup 2019?
Ans: Italy, Australia, Brazil, Jamaica

Q. 4. What is the name of Group D teams in FIFA Women’s World Cup 2019?
Ans: England, Japan, Argentina, Scotland

Q. 5. What is the name of Group E teams in FIFA Women’s World Cup 2019?
Ans: Netherlands, Canada, Cameroon, New Zealand

Q. 6. What is the name of Group F teams in FIFA Women’s World Cup 2019?
Ans: USA, Sweden, Chile, Thailand

Women’s World Cup quiz: How well do you know Women’s World Cup Current Events 2019-2020:

Q. 1. Who was the current champion of FIFA Women’s World Cup 2015?
a) Brazil women’s national soccer team
b) The United States women’s national soccer team
c) Canada women’s national soccer team
d) Japan women’s national soccer team
Ans: the United States women’s national soccer team

Q. 2. Which country host the FIFA Women’s World Cup 2015?
a) United States
b) Canada
c) China
d) Germany
Ans: Canada
Q. 3. Who was the Runners-up team in FIFA Women’s World Cup 2015?
a) Brazil women’s national soccer team
b) The United States women’s national soccer team
c) Canada women’s national soccer team
d) Japan women’s national soccer team
Ans: Japan women’s national soccer team

Q. 4. Which country host the FIFA Women’s World Cup 2011?
a) Sweden
b) China
c) Germany
d) None of these
Ans: Germany

Q. 5. Who was the champion of FIFA Women’s World Cup 2011?
a) Norway
b) Germany
c) Japan
d) None of These
Ans: Japan

Women’s World Cup 2019: Women’s World Cup Current Events Quiz Questions Answers:

Q. 1. Who was the champion of FIFA Women’s World Cup 1991?
a) United States
b) Norway
c) Sweden
d) Germany
Ans: United States

Q. 2. Which country host the FIFA Women’s World Cup 1991?
a) China
b) Sweden
c) United States
d) None of These
Ans: China

FIFA Women’s World Cup Trivia Quiz (Women’s World Cup trivia Questions and Answers):

Q. 1. How many titles (FIFA Women’s World Cup) does the US have so far?
a) 2
b) 5
c) 3
d) 4
Ans: 3

Q. 2. When was Women’s World Cup founded?
a) 1991
b) 1994
c) 1992
d) 193
Ans: 1991

Football quiz: how much do you know about the Women’s World Cup:

Q. Which country won the Women’s World Cup tournament in 1999?
a) United States
b) Germany
c) Japan
d) Sweden
Ans: United States

List of Quiz Questions and Answers on Women’s World Cup:

For More Sports Trivia Questions and Answers:

Sports Current Event 2018-2019 Quiz Question Answers

Sports Trivia Questions and Answers 2019-2020

ICC Cricket World Cup 2019 Trivia Questions and Answers

FIFA World Cup 2018 Trivia Questions Answers

NBA Trivia Questions Answers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *