Simple Fun Trivia Questions for Kids

Easy Fun Trivia Questions for Kids (Easy Fun Trivia Quiz for Teens):

Fun Trivia Questions for KidsAs we know, the various types of trivia questions for kids are sure to keep even the brightest young minds entertained and challenged. Different types of Trivia questions for Kids are not always fun, but it contains lots of important informative, and interesting knowledge for kids. However, most of the kids or children feel bored to learn new things in traditional ways and they are not interested to learn lots of things, dates and facts via using a different type of textbooks. Lots of kids also feel different types of difficulty to learn and remember these types of information through old and boring tactics. Fun Trivia Questions or Fun Trivia Questions for Kids with Answers (Simple Fun Trivia Quiz for Teens) helps all kids to learn lots of things very fast and quick. These Fun Trivia Questions and Answers for Kids also helpful in remembering what a child has learned for once.

Simple Fun Trivia Quiz for Teens (Easy Fun Trivia Questions for Kids with Answers):

Here in this particular web post, we provide a huge list of the best Fun Trivia Questions for Kids, not just fun questions but it also contains correct answers to some of the simple and very important questions kids often ask. So, feel free to ask your any little kids these Fun Trivia Questions for Kids to test their knowledge and intelligence. In this section, you can use the available answers to correct them when they get it wrong answers. In this particular article, we have listed more than 100 unique Fun Trivia Questions for Kids printable or Fun Easy Trivia Questions and Answers for Kids which is based on different subjects. The list of Fun Trivia Questions to Ask Kids are categorized into various categories such as Wild and Domestic Animals, world history, science, and movie and music, Geography etc. Each of Fun trivia quiz is very important and interesting with loads of knowledge. So, just try to provide this huge list of Kids Trivia games Quiz to your kids.

Common Fun Easy Trivia Questions and Answers for Kids

Q. 1. What is the taste of Apple?
Ans: Sweet

Q. 2. What is the taste of Citric Food?
Ans: Sour

Q. 3. What is the taste of Tamarind?
Ans: Sour

Q. 4. What is the taste of raw Orange?
Ans: Sour

Q. 5. What is the taste of Lemons?
Ans: Sour

Q. 6. What is raw mango taste?
Ans: Sour

Q. 7. What is the taste of Watermelon?
Ans: Sweet

Q. 8. What is the taste of Milk
Ans: Sweet

Q. 9. What is the colour of the Ripe avocado?
Ans: Dark Green

Q. 10. What is the Ripe Mango Color?
Ans: Yellow

Q. 11. What is the Ripe Apple Color?
Ans: Red

Q. 12. What is the Ripe Banana Color?
Ans: Yellow

Q. 13. What is the colour of unripe Banana?
Ans: Green

Q.14. What is the colour of unripe Apple?
Ans: Green

Q. 15. What is the taste of Ripe Banana?
Ans: Sweet

Q. 16. What it the colour of unripe Pomegranate?
Ans: Green

Q. 17. What is the colour of Ripe Pomegranate?
Ans: Red

Q. 18. What is the taste of ripe Pomegranate?
Ans: Sweet

Q. 19. What is the colour of Milk?
Ans: White

Q. 20. What is the colour of cabbage?
Ans: Green

Fun Trivia Questions and Answers for Kids Printable:

Q. 1. What is the colour of Kale?
Ans: Green

Q. 2. What is the colour of Rapini?
Ans: Bright green

Q. 3. What is the colour of the Peas?
Ans: Green

Q. 4. What is the unripe tomato colour?
Ans: Green

Q. 5. What is the colour of Ripe Tomato?
Ans: Red, yellow and orange

Q. 6. What is the colour of Spinach Leaf?
Ans: Green

Q. 7. What is the colour of a Carrot?
Ans: orange, white or yellow or purple

Q. 8. What is the colour of Radish?
Ans: White

Q. 9. What is the colour of Sky?
Ans: Blue

Q. 10. How many colours in Rainbow?
Ans: 7 colour

Q. 11. What is the name of colour which is present in Rainbow?
Ans: Red, orange, yellow, green, blue, indigo and violet

Q. 12. How many continents in the world
Ans: 7 Continents

Q. 13. What is the name of Seven continents In the world?
Ans: Africa, Antarctica, Asia, Australia, Europe, North America and South America.

Q.14. Which is the biggest continent in the world by area?
Ans: Asia Continents

Q. 15. Which is the smallest continents in the world by area?
Ans: Australia

Q. 16. Which is the second biggest continent in the world by area?
Ans: Africa

Q. 17. Which is the third biggest continent in the world by area?
Ans: Europe

Q. 18. What are the 7 continents by size?
Ans: Asia, Africa, North America, South America, Antarctica, Europe, and Australia

Q. 19. Which is the fastest animal in the land?
Ans: Cheetah

Q. 20. Which is the tallest animal in the land?
Ans: Giraffe

Fun Trivia Questions for Teens (Fun Trivia Questions for Kids printable)

Q. 1. Who was the first president of America?
Ans: George Washington

Q. 2. How many stars in the national flag of American?
Ans: 50 Stars

Q. 3. Why are there stars on the US flag?
Ans: 50 stars represent the 50 states

Q. 4. How many oceans in the world?
Ans: Five oceans

Q. 5. What is the name of five oceans?
Ans: Atlantic Ocean, Arctic Ocean, Indian Ocean, Pacific Ocean, Southern Ocean.

Q. 6. Which is the largest ocean in the world
Ans: The Pacific Ocean

Q. 7. Which is the smallest ocean in the Earth?
Ans: Arctic Ocean

Q. 8. Which is the second largest ocean in the earth?
Ans: Atlantic

Q. 9. What is the name of the space agency of the United States?
Ans: National Aeronautics and Space Administration

Q. 10. NASA Stand for?
Ans: National Aeronautics and Space Administration

Q. 11. What is the name of the space agency of India?
Ans: ISRO (Indian Space Research Organization)

Q. 12. ISRO Stand for?
Ans: Indian Space Research Organization

Q. 13. What is the name of a space agency in China?
Ans: CNSA

Q.14. CNSA Stand for?
Ans: Chinese National Space Agency

Q. 15. What is the name of the Russian space agency?
Ans: Roscosmos

Q. 16. How many weeks in a year?
Ans: 52.1429 Weeks

Q. 17. How many months in a year?
Ans: 12 Months

Q. 18. How many days in a year?
Ans: 365 Days

Q. 19. How many days in the month of January?
Ans: 31 Days

Q. 20. How many days in the month of December?
Ans: 31

Fun Trivia Questions to Ask Kids (Fun Trivia Questions for Teens)

Q. 1. How many eyes in a spider?
Ans: 8 Eyes

Q. 2. How many eyes in a spider?
Ans: 8 Eyes

Q.3. How many eyes in bee
Ans: 5 eyes

Q. 4. How many legs in bee?
Ans: Six legs

Q. 5. how many legs in the fly?
Ans: 6 Legs

Q. 6. How many eyes in the fly?
Ans: 5 eyes

Q.7. How many horns does a cow have?
Ans: 2 horns

Q. 8. How many horns does a Buffalo have?
Ans: 2 Horns

Q. 9. How many legs does a buffalo have?
Ans: 4 legs

Q. 10. How many legs does a cow have?
Ans: 4 legs

List of Simple Fun Questions for Kids (Simple Fun Quizzes for Kids)

Q. 11. Do you know Donald Trump?
Ans: Yes, 45th and current president of the United States

Q. 12. Do you know Barack Obama?
Ans: Yes, He was the 44th president of the United States

Q.13. How many stars in China flag?
Ans: 5 Stars

Q. 14. What is the colour of Stars in China Flag?
Ans: Yellow Color

Q. 15. What is the colour of Start in United State Flag?
Ans: White Color

Q. 16. How many stars in the New Zealand flag?
Ans: 4 Stars

Q.17. What is the colour of stars in New Zealand Flag?
Ans: Red stars with white borders

Q. 18. What is the national sport of the USA?
Ans: Baseball

Q. 19. What is the national sport of Canada?
Ans: Hockey

Q. 20. What is the national sport of England?
Ans: Cricket

List of Simple Funny Questions for Kids (Simple Funny Quiz for Kids)

Q. 21. Which is the largest mammal in the earth?
Ans: Whale

Q. 22. The loin is the carnivorous Animal it is right?
Ans: Right

Q. 23. The cow is the Herbivores Animal it is right?
Ans: Yes

Q. 24. Is Deer a carnivorous animal?
Ans: No

Q. 25. Is Deer a carnivorous animal?
Ans: Herbivores

Related Trivia Questions for Kids Post

Funny Questions to Ask People 2019-2020

Christmas Trivia Questions and Answers

Asia Map Quiz Questions Answers

United States (USA) Map Quiz Questions Answers

Easy Trivia Questions for Kids, Students,

Multiple Choice Trivia Questions for Kids 2019-2020

Trivia Questions for Teens 2019-2020

Yes or No Questions and Answers for Kids, Students

South America Map Quiz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *