History Trivia Questions Answers

Hard History Trivia Questions for Kids/ or Hard Trivia Quizzes for Teens:

Top 10 Hard History Trivia Questions and Answers for Kids:

Q. 1. Where is the birthplace of Christopher Columbus?
a) Valladolid, Spain
b) Washington D.C., United State
c) Genao, Italy
d) None of These
Ans: Genao, Italy

Q. 2. What is the birth year of Christopher Columbus?
a) 1448
b) 1680
c) 1451
d) 1490
Ans: 1451

Q. 3. Who actually discovered America?
a) Vasco da Gama
b) Christopher Columbus
c) Ferdinand Magellan
d) Amerigo Vespucci
Ans: Christopher Columbus

Q. 4. Where is the birth-place of Vasco da Gama?
a) Sines, Portugal
b) New York, United State
c) Beijing, China
d) Genao, Italy
Ans: Sines, Portugal

Important Hard Historical Trivia Quizzes for Teens – History Trivia Quizzes for Teens:

Q. 5. Who was the first European to reach India by sea?
a) Ferdinand Magellan
b) Vasco da Gama
c) Bartolomeu Dias
d) Amerigo Vespucci
Ans: Vasco da Gama

Q. 6. Who was the first African American President of the United States?
a) George W. Bush
b) Barack Obama
c) Bill Clinton
d) None of These
Ans: Barack Obama

Q. 7. What is the full name of
a) Barack Obama II
b) Barack Hussein Obama II
c) BK Obama II
d) None of these
Ans: Barack Hussein Obama II

Q. 8. What was the Presidential term of Barack Obama?
a) 11 February 2009 – 20 February 2017
b) 18 April 2006 – 18 April 2006
c) 20 January 2009 – 20 January 2017
d) 15 May 2008 – 15 May 2016
Ans: 20 January 2009 – 20 January 2017

Hard History Trivia Questions and Answers for Teens:

Q. 9. Who is the author of “The Audacity of Hope: Thoughts on Reclaiming the American Dream”?
a) Hillary Rodham Clinton
b) Barack Obama
c) George W. Bush
d) Donald Trump
Ans: Barack Obama

Q. 10. Who was the author of “Change We Can Believe In”?
a) Barack Obama
b) Michelle Obama
c) John F. Kennedy
d) Martin Luther King, Jr.
Ans: Barack Obama