ICC Cricket World Cup 2019 Trivia Questions and Answers

Cricket World Cup 2019 Quizzes | Online Cricket World Cup 2019 Questions, Cricket World Cup 2019 Trivia Questions & Answers:

A huge comprehensive history of cricket world cup quizzes is very useful for everyone especially those peoples who love the cricket game. However, most of the peoples always tell us they have enough cricket knowledge. Now, in this section, you can play online Cricket World Cup 2019 Quiz game (Cricket World Cup Trivia Quiz game 2019) and test your knowledge with cricket and cricket world cup quiz questions. In the word we can ask you, Do you consider yourself as a true cricket fan? and How much do you know about the ICC Cricket including Cricket World Cup 2019? So, If you are one of the real fans, then you can probably answer our cricket quiz (Cricket Trivia Quiz).

ICC World Cup Trivia Questions & Answers 2019:

Q. 1. Where is the 2019 ICC World Cup going to be held?
Ans: England

Q. 2. When was the World Cup started in 2019?
Ans: 30 May 2019

Q. 3. Who is the captain of India in the 2019 World Cup?
Ans: Virat Kohli

Q. 4. Who is the captain of West Indies in 2019 World Cup?
Ans: Jason Holder

Q. 5. Who is the captain of Sri Lanka in 2019 World Cup?
Ans: Dimuth Karunaratne

Q. 6. Who is the captain of South Africa in the 2019 World Cup?
Ans: Faf du Plessis

Q. 7. Who is the captain of New Zealand in the 2019 World Cup?
Ans: Kane Williamson

Q. 8. Who is the captain of Bangladesh in the 2019 World Cup?
Ans: Mashrafe Mortaza

Q. 9. Who is the captain of Australia in the 2019 World Cup?
Ans: Aaron Finch

Q. 10. Who is the captain of Afghanistan in the 2019 World Cup?
Ans: Gulbadin Naib

Q. 11. Who is the captain of England in the 2019 World Cup?
Ans: Eoin Morgan

Q. 12. Who is the captain of Pakistan in 2019 World Cup?
Ans: Sarfaraz Ahmed

Cricket World Cup 2019 Questions – Cricket World Cup Current Affairs Questions and Answers:

Q. 1. How many teams are participants in ICC Cricket World Cup 2019?
Ans: 10 Teams

Q. 2. How many Matches played in whole tournament ( ICC Cricket World Cup 2019)?
Ans: 48 Matches

Q. 3. Which team won the first match in ICC World Cup 2019?
Ans: England

Q. 4. Which team won the Second match in ICC World Cup 2019?
Ans: West Indies

Q. 5. Which team beat by England in the First match of World Cup 2019?
Ans: England

Cricket World Cup 2019 Trivia Quiz:

2019 World Cup Latest Current Affairs and News:
Cricket World Cup Quizzes 2019 Online Trivia Questions & Answers:

Note: if you looking for more Sports Questions then you can visit Sports Trivia Questions and Sports Current Event Questions.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *