Marshall Islands Trivia Quiz Questions Answers

Marshall Islands Quiz | Marshall Islands Trivia Quiz | Marshall Islands Current Event:

The Marshall Islands is one of the most popular and well known Island. It is officially known as the Republic of the Marshall Islands and Island country and also the United States associated state near the equator in the Pacific Ocean. As we know, most of the peoples already know or heard about the Marshall Islands but most of the kids don’t know about the Marshall Islands that’s why in this particular section we are trying to mention a huge number Marshall Islands Quiz, Marshall Islands Trivia Quiz, Marshall Islands Current Event Quiz. These huge lists of Marshall Islands Questions are based on the different fields. So, carefully learn these Marshall Islands Trivia Questions and Answers including Current Event and increase your knowledge or learn about the Marshall Islands. If you think, you have enough knowledge on the Marshall Islands like Marshall Islands geography, politics, history etc. then you can play the Marshall Islands Quiz game and check your knowledge by taking these questions.

Marshall Islands Quiz (Marshall Islands Questions and Answers):

Q. 1. What is the motto of the Marshall Islands?
Ans: “Jepilpilin ke ejukaan”, “Accomplishment through joint effort”

Q. 2. What is the National Anthem of the Marshall Islands?
Ans: “Forever Marshall Islands!

Q. 3. Which is the largest city in the Marshall Islands?
Ans: Majuro

Q. 4. Where is the Capital city of Marshall Islands?
Ans: Majuro

Q. 5. Which is the official language of Marshall Islands?
Ans: English Marshallese

Q. 6. What is the total area of the Marshall Islands?
Ans: 181.43 km2

Q. 7. What is the Currency of the Marshall Islands?
Ans: United States dollar (USD)

Q. 8. What is the Calling code of Marshall Island?
Ans: +692

Marshall Islands Trivia Quiz (Marshall Islands Trivia Questions and Answers):

Q. 1. What is the total area of Majuro city?
Ans: 9.7 km2 (3.7 sq mi)

Q. 2. Where is the total area of Arno Atoll?
Ans: 13.0 km2 (5.0 sq mi)

Q. 3. Is it safe to visit the Marshall Islands?
Ans: Yes

Q. 4. Do you need a passport to go to the Marshall Islands?
Ans: Yes

Q. 5. The Marshall Islands is an independent country it is true?
Ans: Yes, it is true

Q. 6. How many colours in the national flag of Marshall Islands?
Ans: Three Color (blue, orange and white)

Q. 7. How many strips in the national flag of Marshall Islands?
Ans: Two diagonal stripes (orange and white)

Q. 8. When was the Marshall Islands Adopted their national flag?
Ans: May 1, 1979

Marshall Islands Current Event Quiz (Marshall Islands Current Event Questions Answers):

Q. 1. Who Designed the national flag of the Marshall Islands?
Ans: Emlain Kabua

Q. 2. How many large stars in the national flag of the Marshall Islands?
Ans: One large star

Q. 3. What is the colour of stars in the national flag of the Marshall Islands?
Ans: White

Q. 4. How many large rays in the national flag of the Marshall Islands?
Ans: Four large rays

Q. 5. How many small rays in the national flag of the Marshall Islands?
Ans: Twenty small rays

Q. 6. How many rays in the national flag of the Marshall Islands?
Ans: Four large rays and twenty small rays

For More Types of Trivia Questions Games:

Europe History Quiz Trivia Questions and Answers

Europe Geography Quiz for Kids Students

World Geography Quiz 2019-2020 for Kids or Geography Trivia Questions

US Geography Quiz Questions and Answers

Earth Day Quiz 2018-2019 Questions Answers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *