Pro Sports Team Names That Are Animals

Sports Animal Quiz: Pro Sports Team Names That Are Animals:

Hey guys! We hope you good, now in this category we are trying to mention a huge list of important questions and answers which are related to Animals in Sports, Pro Sports Team Names That Are Animals as asked by users of www.quizcarry.com. So, Can you name the Pro Sports Team Names That Are Animals? Just try to test your basic knowledge on this Pro sports quiz or Pro Sports Animal Quiz to see how you do and compare your score to others. But, if you think you have enough trivia knowledge then you can take a test and check your basic trivia knowledge.

NFL Pro Sports Team Names That Are Animals (Sports Animal Quiz):

Q. 1. Miami Dolphins is a professional Team of?
Ans: American football team based in the Miami metropolitan area

Q. 2. Baltimore Ravens is a professional Team of?
Ans: American football team based in Baltimore, Maryland

Q. 3. Cincinnati Bengals is a professional Team of?
Ans: American football franchise based in Cincinnati, Ohio

Q. 4. Indianapolis Colts is a professional Team of?
Ans: American Football team based in Indianapolis, Indiana

Q. 5. Jacksonville Jaguars is a professional Team of?
Ans: Football franchise based in Jacksonville, Florida

Q. 6. Denver Broncos is a professional Team of?
Ans: American football franchise based in Denver, Colorado

Q. 7. Philadelphia Eagles is a professional Team of?
Ans: American football team based in Philadelphia, Pennsylvania

Q. 8. Chicago Bears is a professional Team of?
Ans: American football team based in Chicago, Illinois

Q. 9. Detroit Lions is a professional Team of?
Ans: American football team based in Detroit, Michigan

Q. 10. Atlanta Falcons is a professional Team of?
Ans: American football team based in Atlanta, Georgia

Q. 11. Carolina Panthers is a professional Team of?
Ans: American football team based in Charlotte, North Carolina

Q. 12. Arizona Cardinals is a professional Team of?
Ans: American football franchise based in the Phoenix

Q. 13. St. Louis Rams is a professional Team of?
Ans: American football team based in Los Angeles, California

Q. 14. Seattle Seahawks is a professional Team of?
Ans: American football franchise based in Seattle, Washington

NBA Pro Sports Team Names That Are Animals (Sports Animal Quiz):

Q. 1. Toronto Raptors is a professional Team of?
Ans: Basketball team based in Toronto, Ontario

Q. 2. Chicago Bulls is a professional Team of?
Ans: Basketball team based in Chicago, Illinois

Q. 3. Milwaukee Bucks is a professional Team of?
Ans: Basketball team based in Milwaukee, Wisconsin

Q. 4. Atlanta Hawks is a professional Team of?
Ans: Basketball team based in Atlanta, Georgia

Q. 5. Charlotte Bobcats is a professional Team of?
Ans: Basketball team based in Charlotte, North Carolina

Q. 6. Minnesota Timberwolves is a professional Team of?
Ans: Basketball team based in Minneapolis, Minnesota

Q. 7. Memphis Grizzlies is a professional Team of?
Ans: Basketball team based in Memphis, Tennessee

Q. 8. New Orleans Hornets is a professional Team of?
Ans: Basketball team based in New Orleans, Louisiana

MLB Pro Sports Team Names That Are Animals (Sports Animal Quiz):

Q. 1. Baltimore Orioles is a professional Team of?
Ans: Baseball team based in Baltimore, Maryland

Q. 2. Toronto Blue Jays is a professional Team of?
Ans: Baseball team based in Toronto, Ontario

Q. 3. Arizona Diamondbacks is a professional Team of?
Ans: Baseball team based in Phoenix, Arizona

Q. 4. Detroit Tigers is a professional Team of?
Ans: Baseball team based in Detroit, Michigan

Q. 5. Florida Marlins is a professional Team of?
Ans: Baseball team based in Miami, Florida

Q. 6. Chicago Cubs is a professional Team of?
Ans: Baseball team based in Chicago, Illinois

Q. 7. St. Louis Cardinals is a professional Team of?
Ans: Baseball team based in St. Louis, Missouri

NHL Pro Sports Team Names That Are Animals (Sports Animal Quiz):

Q. 1. Pittsburgh Penguins is a professional Team of?
Ans: Hockey team based in Pittsburgh, Pennsylvania

Q. 2. Boston Bruins is a professional Team of?
Ans: Hockey team based in Boston

Q. 3. Florida Panthers is a professional Team of?
Ans: Hockey team based in the Miami metropolitan area

Q. 4. Anaheim Ducks is a professional Team of?
Ans: Hockey team based in Anaheim, California

Q. 5. Phoenix Coyotes is a professional Team of?
Ans: Hockey team based in the Phoenix suburb of Glendale, Arizona

Q. 6. Atlanta Thrashers is a professional Team of?
Ans: Hockey team based in Atlanta.

Q. 7. San Jose Sharks is a professional Team of?
Ans: Hockey team based in San Jose, California

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *