Questions For Kids Teens 2021-2022

Importance of Questions For Kids 2021-2022 | Easy Questions For Teens 1 to 10:

Easy Questions For Kids: Different types of simple questions for kids are designed with the intent to encourage and educate young kids in a fun way. As you know, all the kids are always curious about learning several new things. Various types of interesting questions for kids are an ample scope of learning different things easily. In this section we are trying to share easy quiz questions and answers list for kids/teens which make it easier and simpler for kids to understand and have an enjoyable learning experience. These following questions for teens 2021-2022 are based on different subjects such as simple gk questions for kids, History questions for kids, Geography questions for kids, political questions for teens, and easy science questions for kids etc. So, don’t waste your time and and learn something new with funny way.

Simple Questions for Kids 2021-2022 (Questions for Teens):

Q. 1. HHow many days in the month of January 2020?
a) 29 Days
b) 31 Days
c) 30 Days
d) 28 Days
Answer: 31 Days

Q. 2. How many days are in the year 2022?
a) 365 days
b) 355 days
c) 367 days
d) 369 days
Ans: 365 days

Q. 3. How many days are there in year 2023?
a) 370 days
b) 365 days
c) 360 days
d) 266 days

Q. 4. How many days are there in 2021?
a) 370 days
b) 166 days
c) 365 days
d) 267 days
Answers: 365 days

Q. 5. Is 2024 a leap year it is?
a) True
b) False
Answers: True

Questions For Kids 2021-2022: Easy Questions For Teens with Answers

Q. 6. Rainbow has seven different colours. It is true or not?
a) True
b) False
Answers: True

Q. 7. The ‘Ship of the Desert’ is the common name of which Animal?
a) Elephant
b) Camel
c) Cow
d) Tiger
Answer: Camel

Q. 8. There are 26 letters in the English alphabet, It is true or not?
a) True
b) False
Answers: True

Q. 9. There are 21 consonants in the English alphabet,It is true or not?
a) True
b) False
Answers: True

Q. 10. How many sides are there in a Triangle?
a) One Side
b) Two Sides
c) Three Sides
d) Four Sides
Answer: Three

List of Questions For Kids 2021-2022: Easy Questions For Teens with Answers:

Q. 11. In which direction does the sunrise?
a) North
b) East
c) West
d) South
Answer: East

Q. 11. How many sides are there in Pentagon?
a) Five Sides
b) Foure Sides
c) Three Sides
d) Two Sides
Answers: Five Sides

Q. 12. Which month has the least number of days?
a) March
b) December
c) June
d) February
Answer: February

Q. 13. In the following which one is the largest flower in the world?
a) Japanese camellia
b) Common peony
c) Rafflesia
d) Common Sunflower
Answer: Rafflesia

Q. 14. How many hours are there in Three days?
a) 75 Hours
b) 60 Hours
c) 90 Hours
d) 72 Hours
Answer: 72 Hours (24+24 + 24)

Q. 15. How many months of the year have 31 days?
a) 8 Months
b) 4 Months
c) 7 Months
d) 6 Months
Answer: 7 Months

GK Questions for Kids between Age 4-7 Years

Q. 16. In the following which month has 31 days?
a) January, March
b) May, July
c) October, December
d) All of the Above
Ans: All of the Above

Q. 17. In the following which month has 30 days?
a) August
b) February
c) June
d) None of these
Ans: June

Q. 18. What is the name of month which have 31 days?
Ans: January, March, May, July, August, October and December

Q. 19. How many months have 30 days a year?
a) 3 Months
b) 6 Months
c) 4 Months
d) 5 Months
Answers: 4 Month

Q. 20. How many weeks are there in one year?
a) 62 weeks
b) 52 weeks
c) 42 weeks
d) 32 weeks
Answer: 52 weeks

Q. 21. What are the name of colures, which is found in a rainbow?
Answer: Violet, Indigo, Blue, Green, Yellow, Orange, Red

Q. 22. The “King of Jungle” is generally called for which Wild Animal?
a) Elephant
b) Rhinoceros
c) Buffalo
d) Lion
Answer: Lion

.Q. 23. An adult human has how many bones?
a) 300 Bones
b) 206 Bones
c) 106 Bones
d) 220 Bones
Answer: 206

Q. 24. Who was the first man (Astronaut) to walk on the moon?
a) Mark Armstrong
b) Janet Shearon
c) Neil Armstrong
d) None of these
Answer: Neil Armstrong

Q. 25. How many primary colours are there?
a) Five Colours
b) Three Colours
c) Two Colours
d) Four Colours
Ans: Three Colours

Basic Trivia Questions for Kids Between the age of 4-12 years!

Q. 26. How many secondary colors are there?
a) Six Colours
b) Three Colours
c) Five Colours
d) Seven Colours
Ans: Three Colours

Q. 27. What is the name of primary colours?
a) Green, Orange and Purple
b) Red, yellow, blue
c) Black Orange, Red
d) None of These
Answer: Red, yellow, blue

Q. 28. What is the name of the secondary colours?
a) Green, Orange and Purple
b) Black Orange, Red
c) Red, yellow, blue
d) None of These
Ans: Green, Orange and Purple

Q. 29. What is the name of the star, which is the nearest to the earth?
a) Sirius
b) Betelgeuse
c) Sun
d) Rigel
Answer: Sun

Q. 30. What do you call a house made of ice?
a) Cabe
b) Ice House
c) Igloo
d) All of the above
Answer: Igloo

Easy Trivia Quiz Questions for kids between the age of 1-12 years!

Q. 31. In the present time, which one is the principal source of energy on earth?
a) Jupiter
b) Moon
c) Sun
d) Electricity
Answer: Sun

Q. 32. Which is the coldest location in the earth?
a) East Antarctica
b) North Antarctica
c) South Antarctica
d) Western Antarctica
Answer: East Antarctica

Q. 34. How many lungs does the healthy human body have?
a) One Lungs
b) Three Lungs
c) Five Lungs
d) TwoLungs
Answer: Two lungs

Q. 35. What is the standard taste of the water?
a) Sweet
b) Salty
c) Bitter
d) Tasteless
Answer: Water is tasteless

Easy Trivia Quiz Questions for Kids Grade 1 to Grade 5 – Simple Trivia Quiz Inside

Q. 36. “The land of rising sun” is the nickname of which country?
a) United State
b) China
c) Japan
d) South Korea
Answer: Japan

Q. 37. Mount Everest is one of the_?
a) Smallest Mountain
b) Highest Mountain
c) Smallest Village
d) None of These
Answer: Highest Mountain

Q. 38. Cheetah is the fastest animal on the land.
a) True
b) False
Answer: True

Q. 39. In the following, which continent is also known as ‘Dark’ continent?
a) Asia
b) Africa
c) Australia
d) North America
Answer: Africa

Q. 40. Who is the inventor of electricity?
a) Thomas Jefferson
b) George Washington
c) Benjamin Franklin
d) None of these
Answer: Benjamin Franklin

Trivia Questions for Teens (Questions to Ask Your Kids to Get Them Talking):

Q. 41. The blue whale is the largest animal in the world.
a) True
b) False
Answer: True

Q. 42. The planet of Mars is also known as the Red Planet.
a) True
b) False
Answer: True

Q. 43. Giraffe is the tallest animal on the earth?
a) True
b) False
Answer: True

Q. 45. Mandarin (Chinese) is the most spoken language in the world?
a) True
b) False
Answer: True

Easy Quiz Questions for Teens Grade 1st to Grade 5 (Easy Quiz Questions for Kids):

Q. 46. In the following, which is the largest ‘Democracy’ in the world?
a) United State of America
b) Russia
c) Pakistan
d) India
Answer: India

Q. 47. What is the name of the scientist, who was the inventor of Television?
a) Charles Francis Jenkins
b) Paul Gottlieb Nipkow
c) John Logie Baird
d) Alexander Graham Bell
Answer: John Logie Baird

Q. 48. The Pacific Ocean is the largest ocean in the world?
a) True
b) False
Ans: True

Play Trivia Quiz Questions for kids Game at Home 2021-2022:

Q. 49. World Environment Day celebrated on which day?
a) 15 August
b) 5 June
c) 7 September
d) 18 December
Answer: 5 June

Trivia Questions for Kids 2021-2022 (Questions for Kids/Teens/Students):

Q. 50. In the following, which one is the largest country (by area) in the world?
a) Australia
b) Canada
c) Russia
d) United State
Answer: Russia (By area)

For More Trivia Questions for Kids Visit here;

Family Trivia Questions for Kids/Teens/Peoples

Trivia Questions for Middle School Kids, Teens, Students

Trivia Games Quiz Questions and Answers for Teens Online

Trivia Questions for Teens 2020-2021

Note: However these trivia questions for kids are collected from the various offline and online medium after well researched but if you have any doubt with any questions and answers at that time you can easily write to us by using comment section for correction that particular details. our team always feel happy to help you. So, don’t worry about it and try to learn something new with this trivia quiz questions for teens game.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *