UK Current Events Trivia Questions and Answers

UK Current Events Questions and Answers 2019 (UK Current Event Questions and Answers):

As we know, UK Current Events Questions and Answers 2019-2020 (United Current Event Quiz 2019-2020) are very important for everyone especially kids, students and those peoples who are interested to increase their knowledge. But, the important questions is how to get UK Current Events Trivia Questions (UK Current Event Quiz) and how to increase trivia knowledge, If you are one of them and looking for United Kingdom Current Events Trivia Questions 2019 (United Kingdom Current Events Trivia Quiz 2019) then you are in right place because in this web page we are trying to provides a huge list of latest UK Current Events Questions and Answers 2019 (UK Current Event Quiz and Answers).

UK Current Events Questions and Answers 2019 (UK Current Event Quiz and Answers 2019-2020):

Q. 1. Who is the present prime minister of England?
Ans: Theresa May

UK Current Events Trivia Questions and Answers 2019 (UK Current Event Trivia Quiz and Answers):

United Kingdom Current Events Questions and Answers 2019 (United Kingdom Current Event Quiz and Answers 2019-2020):
United Kingdom Current Events Trivia Questions and Answers 2019 (United Kingdom Current Event Trivia Quiz and Answers):

Q. 1. How many countries in the United Kingdom?
Ans: Four countries

Q. 2. What is the name of countries in the United Kingdom?
Ans: England, Northern Ireland, Scotland, Wales

Q. 3. Where is the capital city of England?
Ans: London

Q. 4. Where is the capital city of Northern Ireland?
Ans: Belfast

Q. 5. Where is the capital city of Scotland?
Ans: Edinburgh

Q. 6. Where is the capital city of Wales?
Ans: Cardiff

Q. 7. What is the total area of England?
Ans: 130,279 km²

Q. 8. What is the total area of Northern Ireland?
Ans: 13,562 km²

Q. 9. What is the total area of Scotland?
Ans: 77,933 km²

Q. 10. What is the total area of Wales?
Ans: 20,735 km²

For More Trivia Questions and Answers,

US Current Events 2019-2020 Quiz Questions Answers

Science Current Event Trivia Quiz

Sports Current Event 2018-2019 Quiz Question Answers

Current Events Quiz 2019-2020

Current Events Trivia Quiz 2019-2020 Questions Answers

Note: if you have any doubt regarding these questions or if you want to know any answers of any questions then you can easily write to us in below comment section and our team will be a response as soon as possible with correct answers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *